Pioneer e mândră de noua generaţie de plasme

Pioneer e mândră de noua generaţie de plasme

Generaţia opt (8G) de plasme de la Pioneer este programată să apară anul acesta pe piaţă, în iunie gama HD, iar modelele de top Full HD, în septembrie. Plasmele 8G ne oferă o calitate excepţională a imaginii, în orice condiţii de iluminare, datorită contrastului de până la 20.000:1.

Pentru a obţine aceast raport al contrastului, inginerii de la Pioneer au reconceput ecranul, filtrele de semnal şi circuitele. Pe de altă parte transmiterea semnalului video fără erori şi interferenţe a fost un alt aspect de care s-a ţinut cont. Tot legat de imagine, merită menţionat că luminozitatea plasmelor 8G se auto-ajustează cu ajutorul tehnologiei Intelligent Brightness Control.

Plasma 8G Pioneer

Gama 8G cuprinde plasme TV de 42”, 50” şi 60”, grupate în funcţie de modul de redare video (Full HD, HD) şi de calitatea filtrelor. Pioneer nu a oferit încă informaţii certe despre denumirea modelelor, dar ştim că cele mai performante vor avea filtre de semnal Digital Filter III Plus, contrast 20.000:1, rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli), “Optimum Mode” şi tuner TV digital. O plasmă ceva mai modestă, dar accesibilă, va reda filme la o rezolutie de 1365 x 768 pixeli, cu un contrast de maxim 16.000:1. Ce pot să mai spun, doar că ochii mei sunt foarte dornici să vadă ce înseamnă cu adevărat Pioneer 8G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News