Televizoare 21 Jun 2019   ● Vizualizări: 566

  ● Articol cu informatii publicitare

Inovaţiile tehnologice aduse de televizoarele Samsung de-a lungul timpului


Samsung Electronics a fost numărul 1 la nivel mondial în ceea ce priveşte fabricarea de televizoare pentru 12 ani consecutiv. În această perioadă, televizoarele brandului coreean au impresionat atât graţie design-ului lor, preciziei culorilor şi calităţii imaginii, oferindu-le consumatorilor experienţe vizuale tot mai fascinante şi opţiuni tot mai diverse de divertisment tv.

În 2006, la începutul „cursei” de Samsung în calitate de lider de piaţă, compania a pus bazele unei noi ere a design-ului televizoarelor, odată cu prezentarea modelului Bordeaux, un ecran LCD elegant, inspirat din forma unei cupe de vin. De atunci, televizoarele Samsung au devenit sinonime cu combinaţia dintre design rafinat şi cele mai tari inovaţii care duc experienţa vizionării pe noi culmi.

Televizoare Samsung

De exemplu, în 2009, Samsung a prezentat primul televizor LED cu margini iluminate din lume, care, pe lângă faptul că era incredibil de subţire, a introdus cosumatorilor un nou nivel de calitate al imaginii. Acestei inovaţii tehnologice i-a urmat, în 2010, primul televizor LED 3D din lume, care a deschis poarta multiplelor posibilităţi de divertisment imersiv în 3D. În acelaşi an, Samsung a prezentat primul magazin de aplicaţii pentru smart TV-uri din lume. În 2011, compania coreeană a lansat Smart Hub, interfaţa de utilizare super intuitivă a televizoarelor sale Smart.

Alte inovaţii tehnologice aduse de televizoare Samsung au fost: dezvoltarea ecranelor curbate, incluzând aici lansarea primului televizor OLED din lume, în 2013, şi primele televizoare UHD curbate şi flexibile, în 2014.

Azi, noile televizoare QLED de la Samsung reprezintă punctul maxim în istoria inovaţiei tv. Combinaţia dintre estetica premium şi realitatea vizuală i-a făcut pe mulţi consumatori să reevalueze tot ceea ce ştiau până acum despre divertismentul tv.

Televizoare Samsung - oferte

 

Promotor.ro

sus

Google Maps introduce funcţia care va ÎNGROAPA Waze 21 Oct 2019

Aplicaţia Google Maps va permite în curând utilizatorilor să semnaleze radarele de poliţie pe care [...] mai mult

Mediafax.ro

sus

Adio huse pentru mobil! A fost inventată pielea artificială pentru telefon. Reacţionează la ciupit, mângâiat şi loviri uşoare 21 Oct 2019

Pielea artificială ce reacţionează la stimuli precum gâdilatul, ciupitul şi mângâiatul şi care [...] mai mult

CSID.ro

sus

Jurnalul unei femei care a acceptat să facă sex cu şeful ei pentru un post mai bun în companie 18 Oct 2019

O femeie îşi dorea un post mai bun. Dar pentru asta a fost nevoită să facă sex cu şeful ei. mai mult

Rock-on.ro

sus

Fiica lui Kurt Cobain, liderul NIRVANA, s-a pozat în baie 16 Mar 2018

Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat în baie mai mult