Xiaomi Mi Mix 3 este primul smartphone cu 10GB memorie RAM. Imagini neoficiale şi versiunile de culoare

19.10.2018
Xiaomi Mi Mix 3 este primul smartphone cu 10GB memorie RAM. Imagini neoficiale şi versiunile de culoare

Aşteptat să fie dezvăluit în mai puţin de o săptămână, Mi MIX 3 îmbunătăţeşte semnificativ atât partea de design cât şi cea de hardware.

În pas cu moda, Xiaomi vine cu propria interpretare a mecanismului folosit de rivalul Vivo Nex S pentru a ascunderea camerei foto, întoarsă pe dos. În loc să pună camera foto într-un modul separat, Mi MIX 3 pune întregul ecran pe un mecanism care permite glisarea în jos peste corpul carcasei. Astfel, partea din spate a telefonului păstrează construcţia de tip monolit, mai simplu de prelucrat pentru aplicarea finisajelor din material ceramic şi teoretic mai rezistentă.

Privind telefonul din faţă, suntem întâmpinaţi doar de ecranul încadrat pe tot conturul de o ramă îngustă. Fără „breton” decupat la partea de sus şi nimic altceva care să reducă din suprafaţa de afişare. Conceptul de telefon cu design all-screen este respectat întrutotul.

Din păcate zvonurile care anunţau includerea unui senzor de amprente sub ecran nu s-au materializat, acesta apărând tot pe capacul din spate.

Cât despre configuraţia hardware, informaţiile strânse până acum descriu Xiaomi Mi Mix 3 drept primul smartphone 5G din lume, motorizat de chipsetul Snapdragon 845 şi oferit cel puţin într-o variantă cu 10 GB memorie RAM.

Pentru detalii complete va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare, pregătit pentru data de 25 octombrie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult