O certitudine marca Sony Ericsson

O certitudine marca Sony Ericsson

După atâtea şi atâtea proiecte secrete de la Sony Ericsson, a venit şi timpul pentru ceva concret: telefonul mobil S500. Creat din dragostea designerilor faţă de natură, S500 trece de bariera ce delimitează telefoanele obişnuite de cele speciale, prin elementele unice cu care este înzestrat.

Sony Ericsson S500 slider Pentru a sublinia particularităţile telefonului, cei de la Sony Ericsson au ales cu grijă temele coloristice Mysterious Green şi Spring Yellow. Apoi ne-au pus la dispoziţie câteva teme interioare speciale, ce conţin imagini, animaţii şi efecte luminoase care se vor schimba în concordanţă cu anotimpurile, odată cu lăsarea serii sau la începutul unui weekend. Alegerea este a noastră. Construcţia lui este de tip slide, iar dimensiunile sunt 99 x 47 x 14 mm cu 94 de grame greutate.

Apropierea de natură este indusă doar de aspectele evidenţiate mai sus, nu şi de dotările tehnice. Camera de 2 megapixeli, slotul pentru card (Memory Stick Micro), suportul A2DP (Stereo Bluetooth), tehnologia EDGE, redarea excelentă a fişierelor multimedia, display-ul TFT de foarte bună calitate, sunt facilitaţi importante ce aduc un echilibru între simplitatea naturii şi complexitatea unui mobil de ultimă oră. La capitolul autonomie, S500 stă excelent: 9 ore de convorbire şi maxim 370 de ore în stand-by.

Modelul va fi disponibil din Q3 2007, pentru început în America de Nord.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News