Telefoane mobile 9 oct 2019   ● Vizualizări: 495

Primul smartphone Motorola echipat cu cameră foto retractabilă apare în imagini de prezentare

Aurelian Mihai


Motorola pregăteşte dezvăluirea primului smartphone din ofertă echipat cu o cameră foto retractabilă, capabilă să obţină poze la rezoluţia de 32MP.

Încercând să dea o notă de eleganţă noului design de carcasă, inginerii Motorola au aliniat modulul camerei frontale cu ornamentul camerei foto principale de pe spatele telefonului, mascând astfel faptul că mecanismul retractabil depăşeşte profilul carcasei.

Apărând superioară celei incluse pe Motorola One Zoom şi One Vision, camera foto principală oferă rezoluţie de 64MP şi un senzor de 8MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Lipsită de modurile tele-photo (zoom optic) şi ultra-wide, camera foto oferă totuşi mod portret şi captură pe timp de noapte, respectiv suport pentru filmare 4K/30fps şi filmare slow-motion în modurile 1080p/120fps şi 720p/240fps.

Cu nume încă neprecizat, noul telefon Motorola pune la dispoziţie un ecran FHD+ de 6.39”, de tip IPS. Soluţie mai degrabă low-cost, ecranul nu suportă funcţionalitatea Always On Display şi nu integrează senzorul de amprente, Motorola optând pentru un senzor de tip convenţional plasat pe spatele telefonului. La interior găsim o configuraţie motorizată de chip-ul Snapdragon 675, ajutat cu 4GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 128GB stocare internă şi slot microSD, modul radio FM şi ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Având în vedere faptul că un exemplar funcţional al telefonului a ajuns deja în mâinile unui blogger din Spania, probabil că lansarea oficială nu este prea departe.

 

CSID.ro

sus

Jurnalul unei femei care a acceptat să facă sex cu şeful ei pentru un post mai bun în companie 18 oct 2019

O femeie îşi dorea un post mai bun. Dar pentru asta a fost nevoită să facă sex cu şeful ei. mai mult

Rock-on.ro

sus

Fiica lui Kurt Cobain, liderul NIRVANA, s-a pozat în baie 16 mar 2018

Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat în baie mai mult