LG KU580 – ciocolată 3G

22.06.2007
LG KU580 - ciocolată 3G

LG nu spune că avem un nou Chocolate pe stradă, dar telefonul lansat recent seamănă izbitor cu această gamă. KU580 are într-adevăr design asemănător cu cel al seriei Chocolate, chiar şi butoanele sensibile la atingere sunt prezente, dar şi iluminarea lor cu LED-uri roşii.

Cum arată şi funcţionează sunt aspecte mai puţin importante ale lui KU580. Pentru fanii seriei „de ciocolată”, LG oferă un terminal cu dotări de ultimă oră; sau să zicem strict necesare? Moft sau nu, transferul de date prin 3G este necesar în zilele noastre, iar KU580 chiar aici excelează, la capitolul Internet. Prin tehnologia UMTS 3G, noua apariţie a LG poate efectua apeluri video, graţie şi camerei VGA frontale, poate accesa funcţiile GMail şi Google Maps, şi nici cu mesageria instantă nu e straină.

KU580 este dotat cu funcţii obişnuite (a se citi chiar obligatorii) pentru perioada actuală: player MP3, tuner FM, camera foto de 2 MP, slot microSD. Chiar dacă a fost lansat, LG KU580 nu se ştie când şi la ce preţ va fi găsit pe piaţă. Judecând după imagine, în care se vede sigla Vodafone, chiar ne putem aştepta, ca în scurt timp, să fie disponibil în România; dar… cine ştie?!

LG KU580

Urmărește Go4IT.ro pe Google News