Telefoane mobile 8 nov 2019   ● Vizualizări: 1198

Echipat cu un ecran de 120Hz, OnePlus 8 Pro ar putea fi o alegere solidă pentru un smartphone de gaming

Aurelian Mihai


OnePlus 8 Pro este aşteptat pentru lansare în primăvara anului viitor, lăsând timp suficient pentru perfecţionarea unei configuraţii hardware de invidiat.

Potrivit informaţiilor obţinute din surse cu bună reputaţie, OnePlus pregăteşte o ofertă smartphone pe măsura lui Galaxy S11, seria OnePlus 8 urmând să aibă şi o versiune Pro cu ecran funcţionând la 120Hz, suficient pentru a egala şi cele mai pretenţioase telefoane de gaming. Mai puţin ambiţios, modelul standard OnePlus 8 va avea ecran de 90Hz, similar telefoanelor din seria Pixel 4 şi actualul model OnePlus 7 Pro.

Aşteptat în intervalul Q2-2020, OnePlus 8 Pro nu face decât să se alinieze trendului către ecrane cu rată mare de refresh, alte zvonuri indicând şi pentru iPhone 12 folosirea unui ecran 'ProMotion OLED' cu rată de împrospătare a imaginii la 120Hz. În prezent, această dotare este prezentă doar la telefoane de gaming încadrate la gama de top, precum modelul Rog Phone II de la ASUS.

Lista dotărilor neconfirmate, dar foarte probabile, mai include chipsetul Snapdragon 865 şi versiunea Android 10, care potrivit noilor reguli impuse de Google ar trebui să fie prezentă pe toate dispozitivele nou lansate după luna februarie 2020.

 

CSID.ro

sus

Jurnalul unei femei care a acceptat să facă sex cu şeful ei pentru un post mai bun în companie 18 oct 2019

O femeie îşi dorea un post mai bun. Dar pentru asta a fost nevoită să facă sex cu şeful ei. mai mult

Rock-on.ro

sus

Fiica lui Kurt Cobain, liderul NIRVANA, s-a pozat în baie 16 mar 2018

Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat în baie mai mult