Doua SIM-uri intr-unul? Duo 789

25.09.2007
Doua SIM-uri intr-unul? Duo 789
Despre…

Functiile multimedia

Doua camere digitale, player MP3, reportofon, player video, jocuri si suport Java. Ce ai putea dori mai mult? Stai putin – doua camere digitale? Da, desi telefonul nu este 3G, beneficiaza de „dual-camera". Acest lucru m-a intrigat si pe mine, pana cand am conectat dispozitivul la PC prin cablu USB. Atunci am fost intrebat de PC cum ar trebui sa fie recunoscut – dispozitiv de stocare USB (adica un flash disk obisnuit), modem sau webcam. Intr-adevar, telefonul functioneaza si ca webcam, insa performantele nu le depasesc pe cele ale unui produs dedicat.

Functiile office

Duo 789 beneficiaza de functiile clasice de organizator tipice oricarui telefon din secolul XXI, avand in plus si un serviciu de mesagerie online. Dispozitivul suporta standardul E-GPRS clasa B, care asigura o rata de transfer teoretica de 236,8Kbps. Aceasta viteza este insa suficienta pentru accesarea contului de e-mail sau browsing pe WAP, iar ecranul este destul de mare pentru a asigura o navigare confortabila. In plus, poate fi folosit ca modem pentru laptop sau desktop.

Altele

Telefonul are conectivitate Bluetooth 2.0, cu profil AD2P, ceea ce inseamna ca il poti conecta si la casti stereo fara fir. In pachet este inclus si un handsfree cu fir, iar telefonul are desigur si functia de speaker. Ce ne-a lipsit? Posibilitatea de a incarca telefonul direct prin portul USB si, eventual, un radio FM (lista poate continua desigur cu 3G si GPS).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News