DisplayMate: Pixel 3 XL are cel mai bun display de smartphone de pe piaţă

16.10.2018
DisplayMate: Pixel 3 XL are cel mai bun display de smartphone de pe piaţă

Display-ul Google Pixel 3 XL are un decupaj destul de proeminent în partea de sus, însă acesta nu poate sta în calea rezultatelor testelor DisplayMate, care a declarat accest ecran drept cel mai bun de pe piaţă. Desigur, discuţia este puţin mai amplă de atât, modelele iPhone XS Max şi Galaxy Note9 lansate de curând primind scoruri similare, însă acesta ar putea fi modelul care le întrece pe toate.

Pixel 3 XL a fost testat în laboratoarele DisplayMate folosind echipamente de mare precizie, care măsoară totul, de la modul în care sunt afişate culorile la nivelul standard şi maxim de luminozitate, reflectivitate şi chiar intensitatea schimbării culorii atunci când ecranul este privit la un unghi. În ciuda faptului că anul trecut Pixel 2 XL a fost echipat cu un panou OLED cu probleme, care suferea de pe urma efectului burn-in la lansare şi îşi schimba culorile cam mult când nu era privit din faţă, noul Pixel 3 XL reuşeşte să ajungă din urmă concurenţa.

Acesta nu este nici pe departe cel mai luminos display de pe piaţă însă poate să afişeze unele dintre cele mai naturale culori, imposibil de deosebit de realitate de ochiul uman. De asemenea, acesta este display-ul cu cea mai mică valoare de reflectivitate, la 4,3%, valoare care depăşeşte şi display-ul folosit pe Galaxy Note9, cel care deţinea recordul până în acest moment.

Fie că vă place sau nu design-ul noului Pixel 3 XL, în cazul în care doriţi atât o experienţă de Android pură, cât şi un display excelent, care se regăseşte printre cele mai bune de pe piaţă, dar care să ofere şi o cameră cu funcţii software avansate şi performanţă de top, acesta este singurul de pe piaţă care oferă toate acestea într-un singur pachet.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult