Telefoane mobile 27 Jun 2007   ● Vizualizări: 199

Primul test al iPhone apare cu 2 zile inaintea lansării oficiale

Ionut Alexandru Popa


Cel mai aşteptat produs Apple, iPhone, este testat de WSJ, cu doar 2 zile înaintea lansării oficiale. Primele impresii sunt foarte promiţătoare, conform spuselor lui Walt Mossberg.

Isteria a început de ieri, lumea s-a aşezat deja la cozile Apple Store şi magazinele AT&T. Unii spun că iPhone-ul a fost mai mediatizat decât invadarea Poloniei de către Hitler. Walt Mossberg de la WSJ a testat în ultimele două săptămâni iPhone-ul, smartphone-ul minune al Apple. Unul din punctele forte ale telefonului îl reprezintă tastatura virtuală, care ce-i drept necesită câteva zile de obişnuire şi browserul web, capabil să afişeze situri complexe fără a apela la algoritmi de rearanajare a elementelor paginilor.

Apple iPhone

Unul din lucrurile care trebuie ţinut minte însă este că experienţa de navigare web depinde foarte mult de viteza conexiunii la Internet, aici iPhone-ul fiind dezavantajat de conexiunea EDGE, mai slabă decât cele mai rapide variante actuale de conectare. Alternativ puteţi folosi conexiunea Wi-Fi, dar pe o rază mult mai scurtă. Un mare dezavantaj pentru americani este faptul că iPhone-ul va putea fi folosit doar in reţelele AT&T, asta timp de cel puţin cinci ani, cât a fost semnat contractul de exclusivitate. Pentru Europa nu se ştie încă politica Apple, dar să nu fim miraţi dacă nu vom putea cumpăra o versiunea deblocată.

Nu ne mai ramâne altceva decât sa aşteptăm două zile, să vedem dacă iPhone-ul va reuşi să se ridice la nivelul foarte înalt al aşteptărilor. Până atunci ne putem delecta cu următorul clip realizat de WSJ.


Update

Alte teste ale Apple iPhone: NY Times, USA Today si Newsweek

Promotor.ro

sus

Google Maps introduce funcţia care va ÎNGROAPA Waze 21 Oct 2019

Aplicaţia Google Maps va permite în curând utilizatorilor să semnaleze radarele de poliţie pe care [...] mai mult

Mediafax.ro

sus

Adio huse pentru mobil! A fost inventată pielea artificială pentru telefon. Reacţionează la ciupit, mângâiat şi loviri uşoare 21 Oct 2019

Pielea artificială ce reacţionează la stimuli precum gâdilatul, ciupitul şi mângâiatul şi care [...] mai mult

CSID.ro

sus

Jurnalul unei femei care a acceptat să facă sex cu şeful ei pentru un post mai bun în companie 18 Oct 2019

O femeie îşi dorea un post mai bun. Dar pentru asta a fost nevoită să facă sex cu şeful ei. mai mult

Rock-on.ro

sus

Fiica lui Kurt Cobain, liderul NIRVANA, s-a pozat în baie 16 Mar 2018

Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat în baie mai mult

PUBLICITATE