Samsung Galaxy View 2 este o tabletă de 17 inch care dublează ca televizor portabil

25.04.2019
Samsung Galaxy View 2 este o tabletă de 17 inch care dublează ca televizor portabil

Cât un laptop de mare, dar mult mai subţire şi uşoară. Galaxy View 2 ţinteşte o categorie aparte de utilizatori, care petrec foarte mult timp acasă urmărind filme şi programe TV.

Deşi la mărimea aceasta ar putea la fel de bine să ofere rezoluţie 4K, Galaxy View 2 se mulţumeşte cu eticheta 1080p, oferind un ecran de 17” pe care să urmărim transmisiunile preferate de TV Online.

Un fel de hibrid tablet-televizor, Galaxy View 2 vine echipată cu serviciul DirecTV Now şi promite să înlocuiască televiziunea prin cablu cu o alternativă mult mai comodă bazată pe infrastructura de acces la internet.

Cu preţ recomandat de 599 dolari, Galaxy View 2 intră pe teritoriul unei pieţe de televizoare LCD ajunsă de mult timp la maturitate, astfel că nu poate miza doar pe rolul unui televizor de ţinut pe picioare. Deşi este proiectată ca şi dispozitiv pentru redare video, Galaxy View 2 este mai degrabă un centru multimedia portabil, echipat cu patru difuzoare asistat cu tehnologie Dolby Atmos şi modul LTE pentru acces permanent la internet.

Adresate în primul rând publicului din statele unite, tabletele Galaxy View 2 vor fi disponibile şi la abonament, plătit în tranşe de 37 dolari pentru o durată de 20 luni, rezultând un cost final de 740 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult