Huawei pregăteşte o nouă tabletă Media Pad, adresată cumpărătorilor exigenţi

30.05.2019
Huawei pregăteşte o nouă tabletă Media Pad, adresată cumpărătorilor exigenţi

Anunţată în luna februarie 2018, MediaPad M5 este o tabletă adresată pasionaţilor de divertisment, echipată cu un ecran de 10.8” cu rezoluţie 2560×1600 pixeli şi difuzoare semnate de specialiştii Harman Kardon, remarcate prin tehnologia proprietară Huawei Histen, care promite un sunet 3D imersiv.

Între timp, interesul în scădere arătat faţă de categoria tabletelor a dus la amânarea succesorului MediaPad M6. Din fericire, şantajul economic pornit de Statele Unite la adresa Huawei, ca exponent principal al companiilor chinezeşti, nu a blocat cu totul planurile Huawei pentru lansarea unei noi tablete high-end. Ultimele zvonuri vorbesc despre pregătirea unei tablete motorizate de chipsetul Kirin 980, care ar urma să fie anunţată în variante de 8.4” şi 10.7”, ambele cu ecran QHD.

Modelul compact ar urma să primească acumulator de 4500 mAh, în timp ce versiunea de mărime normală primeşte acumulator de 7500 mAh.

Deocamdată nu este clar dacă noua serie MediaPad M6 va ajunge ţi în Europa, însă magazinul Huawei oficial găzduit în cadrul unui mare site de cumpărături din India listează deja imagini de prezentare oficiale, arătând un design cu ramă în jurul ecranului şi mai îngustă decât întâlnim la modelul anterior.

Confirmând aşteptările pentru o lansare în viitorul apropiat, una dintre variantele MediaPad M6 apare deja pe o listă de aşteptare pentru certificarea echipamentelor de comunicaţii din Rusia, purtând numele de model SCM-W09.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult