Acest model brazilian faimos de pe Instagram s-a născut bărbat [FOTO]

Acest model brazilian faimos de pe Instagram s-a născut bărbat [FOTO]
Thalita Zampirolli, în vârstă de 26 de ani, este un model celebru din Brazilia şi un utilizator foarte popular pe Instagram. Puţină lume a ştiut, însă, că Thalita s-a născut bărbat. Acest lucru nu a fost cunoscut nici de legendarul Romario, care a avut o relaţie timp de un an cu modelul. După ce i-a aflat secretul, fostul mare fotbalist a ameninţat-o pe Thalita cu un proces. 
 
„Mi-am imaginat că va fi supărat, dar trebuie să înţeleagă că sunt femeie”, a declarat Zampirolli. Romario a negat vehement că ar fi avut o relaţie cu Zampirolli, dar mai mulţi martori spun că acest lucru s-a întâmplat. 
 
 
După acest incident Thalita a pierdut şi mai multe contracte de sponsorizare, deşi în actul de identitate, schimbat între timp, apare ca fiind femeie. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult