Ceasul Moto 360 se întoarce. Motorola nu este producătorul hardware-ului

31.10.2019
Ceasul Moto 360 se întoarce. Motorola nu este producătorul hardware-ului

Motorola a fost una dintre primele companii care au lansat ceasuri inteligente echipate cu Android Wear, modelele Moto 360 fiind unele dintre cele mai apreciate la momentul respectiv. Totuşi, platforma Android Wear nu a prins foarte multă tracţiune, iar Motorola nu a mai continuat această gamă de produse după cea de-a doua. În timp ce brandul, Moto 360 se întoarce acum pe piaţă, cu tot cu logo-ul Motorola, noul ceas nu este produs de către o companie mai puţin cunoscută, eBuyNow.

Noul ceas Moto 360 invocă design-ul modelelelor mai vechi din această serie, oferind un ecran complet rotund cu ecran OLED always-on, fără decupaj în partea de jos, asemeni primului model de la Motorola. Acesta beneficiază de un chipset Snapdragon Wear 3100 de la Qualcomm, 1 GB memorie RAM şi 8 GB stocare internă, un ecran always-on, cât şi încărcare rapidă, ceva ce nu vedem pe smartwatch-uri prea des. Conform eBuyNow, ceasul se încarcă complet în doar o oră.

Pe laterale, ceasul are două butoane fizice pentru control, unul dintre ele fiind decorat cu logo-ul Motorola. Fiind vorba despre un dispozitiv echipat cu WearOS, acesta va integra toate funcţiile caracteristice sistemului de operare pentru dispozitive wearable de la Google, precum Google Assistant şi Google Pay, cât şi acces la platforma Google Fit pentru monitorizarea activităţii sportive. Pagina oficială Moto 360 promite autonomie de o zi în utilizare normală, cât şi un mod „Battery Saver” care poate să afişeze ora timp de trei zile la o singură încărcare, dar fără funcţii smart active.

Moto 360 se lansează în decembrie, iar pre-comenzile încep în luna noiembrie. Preţul pentru acest model va fi de 350 de dolari americani, iar primele ţări în care ajunge sunt SUA, Canada şi Marea Britanie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult