Microsoft Natural Wireless Laser 6000

06.12.2006
Microsoft Natural Wireless Laser 6000
Microsoft Natural Wireless Laser 6000

Microsoft a programat în luna ianuarie, anul viitor, lansarea modelului Natural Wireless Laser 6000, un mouse cu un design ergonomic special gândit pentru aceia dintre voi care petrec multe ore la birou.

Mouse-ul vine ca o completare pentru tastarurile Natural Ergonomic deja disponibile pe piaţă şi împreună ar face un cuplu potrivit pentru a-ţi asigura confortul de care ai nevoie, cel puţin aşa promite Microsoft.

Pe lângă cele 5 butoane customizabile cu care vine mouse-ul, iată câteva din funcţiile care ar trebui să-i sporească funcţionalitatea:

  • Magnifier – Permite zoom în spaţiul de lucru al utilizatorului. Se pot ajusta nivelul de adâncime cât şi dimensiunea ferestrei unde este afişat spaţiul mărit.
  • Indicator pentru starea bateriei – Un led plasat la vedere te va avertiza atunci când bateria este aproape consumată.
  • Scroll în 4 direcţii – Prin înclinarea orizontală a butonului Scroll se poate naviga şi orizontal, nu doar vertical.
  • Instant Viewer – Dacă ai prea multe ferestre deschise pe desktop poţi să le afisezi printr-un click pe butonul scroll şi să le selectezi la discreţie.
  • Libertate Wireless – Ai prea multe fire şi încă unul ar fi deja prea mult? Natural Laser 6000 este Wireless, mai mult spaţiu, mai multă libertate de mişcare.
  • Tehnologie High Definition Laser – Produsele ce incorporează această tehnologie răspund mai uşor şi sunt mai precise.


Preţul retail la lansare va fi de 79.95 $, motiv pentru care nu anticipez înghesuială la magazine, dacă însă promisiunile Microsoft se adeveresc poate că ar trebui să iei în considerare o investiţie în confort prin achiziţia acestui mouse.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News