Logitech G MX518 a fost anunţat. Acesta aduce înapoi pe piaţă un design îndrăgit de mulţi gameri

20.02.2019
Logitech G MX518 a fost anunţat. Acesta aduce înapoi pe piaţă un design îndrăgit de mulţi gameri

Logitech G, divizia de gaming a celebrului producător de periferice, a anunţat revenirea unui mouse „legendar” pe piaţa de gaming. Este vorba despre Logitech G MX518, un nou model care arată foarte similar la exterior atunci când este comparat cu modelul original din 2005, însă care primeşte la interior componente actualizate, cu performanţe de top.

În afară de noul logo Logitech G, care înlocuieşte vechiul logo al companiei de pe modelul vechi, mouse-ul G MX518 este aproape identic cu originalul. Forma sa este păstrată întocmai, iar materialele din care acesta este construit par să fie mai puţin lucioase. De altfel vopseaua strălucitoare a modelului original dispărea în timp, astfel G MX518 chiar îmbunătăţeşte formula originală.

La interior, Logitech a integrat cel mai nou şi mai performant senzor al său, modelul HERO, pe care l-am văzut şi pe alţi mouşi de top din ultima perioadă, cu rezoluţie de 16.000 DPI. Acesta integrează şi un procesor pe 32 de biţi care asigură un timp de răspuns de 1 ms, iar memoria internă ajută la înregistrarea unor profiluri personalizate de butoane şi setări de sensitivitate, oferind aceleaşi setări personalizate, indiferent de computerul pe care mouse-ul este utilizat.

G MX518 nu renunţă la fir, în ciuda faptului că Logitech promovează intens tehnologia de conectivitate LIGHTSPEED care nu adaugă latenţă în utilizare.  Noul mouse este disponibil pentru pre-comandă de pe site-ul companiei momentan în SUA la preţul de 60 de dolari.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult