Logitech G lansează G502 LIGHTSPEED, un mouse wireless fără compromisuri

09.05.2019
Logitech G lansează G502 LIGHTSPEED, un mouse wireless fără compromisuri

Logitech G502 LIGHTSPEED este versiunea wireless a modelului G502 Hero, adresată celor care doresc să beneficieze de toate calităţile celui din urmă fără a fi incomodaţi de cablul USB.

G502 LIGHTSPEED păstrează forma şi setul de caracteristici ale modelului original, adăugând tehnologiile wireless LIGHTSPEED şi POWERPLAY. Designerii Logitech G au încorporat inovaţiile aduse mouse-ului de gaming Logitech G PRO Wireless, inclusiv designul peretelui subţire şi structura endoscheletului.

Noul Logitech G502 LIGHTSPEED include senzorul de înaltă performanţă HERO 16K şi dispune de 11 butoane programabile. Acestea pot fi personalizate prin intermediul software-ului Logitech G HUB pentru a efectua acţiuni individuale sau pentru a atribui comenzi macro. Designul este completat cu o rotiţă de scroll dual-mode şi un sistem de greutate ajustabilă cu şase greutăţi – patru de 2g şi două de 4g – pentru a regla greutatea şi echilibrul mouse-ului astfel încât să se potrivească cu stilul fiecărui jucător. Carcasa are secţiuni laterale din cauciuc texturat şi un design potrivit persoanelor dreptace.

Logitech G502 Hero vs G502 LIGHTSPEED

Mouse-ul wireless Logitech G502 LIGHTSPEED va fi disponibil pe site-ul LogitechG.com şi în magazinele partenere începând cu luna mai, la un preţ recomandat de 689.99 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult