Logitech aduce periferice wireless pentru Playstation 3

12.09.2007
Logitech aduce periferice wireless pentru Playstation 3

Logitech a anuţat astăzi diversificarea gamei de periferice pentru Playstation 3 prin lansarea setului de căşti Cordless Vantage şi a tastaturii Bluetooth Cordless MediaBoard Pro, oferind gamerilor libertatea tehnologiei wireless necesare experienţei de joc marca PS3.

Jucătorii pot conversa acum wireless, atât în timpul jocului cât şi în timpul sesiunilor de chat. Cordless Vantage Headset este uşor de utilizat şi de conectat, iar funcţia de filtrare a zgomotului propune un sunet premium. Cu o simplă rotire a benzii şi a microfonului, dispozitivul poate fi purtat fie pe urechea stângă sau pe cea dreaptă. Designul inovativ oferă confort în timpul sesiunilor prelungite de joc, iar microfonul ajustabil suprimă zgomotul de fundal. Căştile Vantage vin cu acumulatori ce oferă gamerilor mai mult de 12 ore de joc wireless.

Logitech Vantage

Tastatura Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth permite utilizatorilor să-şi introducă uşor şi rapid setările, să intre pe adrese Web şi să trimită mesaje text în reţeaua PLAYSTATION. Gamerii pot folosi tastatura la o distanţă de până la 10 m de consola PS3. Durata de viaţă a celor două baterii AA este mai mare de 200 de ore, iar un indicator în două trepte avertizează utilizatorii când energia este pe sfârşite.

Logitech Mediaboard Pro

Setul de căşti Logitech Cordless Vantage va fi disponibil în Europa începând cu luna decembrie la un preţ recomandat de 79,99 Euro în timp ce tastatura Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth va fi disponibilă din luna octombrie la un preţ recomandat de 79,99 Euro.

Logitech Mediaboard Pro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News