HyperX anunţă prima tastatură de gaming din portofoliu, echipată cu switch-uri de creaţie proprie

28.05.2019
HyperX anunţă prima tastatură de gaming din portofoliu, echipată cu switch-uri de creaţie proprie

HyperX are o lungă experienţă pe segmentul tastaturilor de gaming, echipate la fel ca produsele competiţiei, cu switch-uri mecanice din gama Cherry MX sau Kailh, în funcţie de bugetul alocat. Însă compania promite să renunţe la această practică, oferind utilizatorilor o experienţă senzorială cu adevărat unică, folosind switch-uri mecanice care se simt şi se aud diferit atunci când sunt apăsate.

Prima tastatură echipată cu switch-uri HyperX originale se numeşte Alloy Origins. Acestea sunt inspirate de gama de switch-uri Cherry MX Red, alegere foarte populară pentru gameri competitivi datorită timpului de răspuns foarte bun. HyperX a adus însă unele ajustări, noile switch-uri Red având o cursă de apăsare de 3,8 mm, respectiv cursă de activare de 1,8 mm, cu 0,2 mm mai joasă decât soluţia Cherry MX folosită cu alte modele de tastaturi.

Din punct de vedere al aspectului exterior, HyperX Alloy Origins este o tastatură cu dimensiuni normale, având grup de taste numerice în partea dreaptă. Tastele confecţionate din plastic translucent au partea superioară finisată cu plastic negru, iluminarea RGB funcţionând pe conturul tastelor şi caracterele inscripţionate pe acestea. Placa de suport este confecţionată din aluminiu, finisat într o nuanţă negru-mat.

HyperX Alloy Origins înlocuieşte actualul model Alloy FPS RGB, urmând să ajung că în magazine după jumătatea acestui an, cu preţul de 109,99 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult