Cu ce ne delectează Logitech

22.11.2006
Cu ce ne delectează Logitech
MX Revolution

Partea ce mai frumoasă este că aceste semne nu sunt vizibile înainte de activare. Butonul de volum este şi el sensibil la atingere (touch-sensitive) având o iluminare proprie laterală, acesta din urmă indicănd nivelul volumul. diNovo Edge se conectează la calculator cu ajutorul unei interfeţe Bluetooth, iar pentru încărcare aceasta se montează pe un suport tip display. Cei de la Logitech s-au gândit şi la noul sistem de operare anunţat de Microsoft, Windows Vista în momentul când diNovo Edge a fost concepută, acesta având funcţii care să faciliteze folosirea noului sistem de operare.

Totuşi trebuie să recunoaştem că nu ar fi chiar nu cadou perfect dacă pachetul oficial nu conţine şi un mouse, din acest motiv eu vin cu sugestia sa achiziţionaţi şi un mouse MX Revolution care consider că ar întregi aspectul deosebit pe care această tastatură il oferă.

O astfel de tastatură diNovo Edge ar arăta bine pe orice birou, şi daca vreţi să faceţi un cadou deosebit cuiva de acest Crăciun aceasta ar trebui să fie. diNovo Edge se găseşte pe piaţă la aproximativ 200$, preţ care pare destul de ridicat, dar pentru cineva care apreciază lucrurile deosebite nu ar trebui să fie o problemă.

diNivo

Cu ce ne delectează Logitech Poate că vă mai amintiţi de tastatura diNovo Media Desktop lansată acum aproape 3 ani, atunci linia originală al designului tastaturii a făcut-o să fie una dintre cele mai dorite. diNovo Media Desktop nu avea o structură clasică de tastatură, blocul nuneric al acesteia fiind separat de restul tastaturii şi dotat cu un ecran LCD multifuncţional.

Cu acest design inedit trebuie acum compania Logitech să se “lupte” pentru succesul noului model diNovo Edge. Unul din aspectele acestuia care pe mine personal m-a dezamăgit este fapul că aceste nu mai vine şi cu un un mouse în pachetul oficial, dar nu e mai puţin adevărat că în clipa de faţă avem de ales dintr-o gamă mai variată de mouse-uri Logitech.

Cu apropierea sărbătorilor de iarnă consider o astfel de tastatură diNovo Edge a fi un cadou perfect împătimiţilor de calculatoare dar şi persoanelor cărora le plac lucrurile frumoase.

O caracteristică foarte importantă pentru mine este că acest model nou diNovo Edge este foare subţire. Caracteristicele tehnice nu se lasă mai prejos faţă de modelul anterior şi vine chiar cu inovaţii. Cel mai important element apărut este aşa numitul TouchDisc poziţionat în partea dreaptă jos a tastaturi, acesta având menirea de a înlocui într-o oarecare măsură mouse-ul, oferindu-ne posibilitatea de naviga mai uşor pe internet sau în interiorul documentelor.

Ca aproape orice tastatură wireless modernă diNovo Edge are funţii şi taste multimedia, după acţionarea butonului “Fn” deasupra tastelor “F” apar funcţiile alternative pe care acestea le execută, subliniate vizual cu ajutorul unor LED-uri care iluminează semnele funcţiilor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News