TP-Link lansează Deco M5 2 pack, o soluţie accesibilă pentru reţele Wi-Fi Gigabit

18.10.2018
TP-Link lansează Deco M5 2 pack, o soluţie accesibilă pentru reţele Wi-Fi Gigabit

TP-Link a lansat pentru piaţa din România sistemul mesh Deco M5 cu două unităţi, promiţând acoperire Wi-Fi dual band în toată locuinţa.

Cele 2 unităţi Deco M5 integrează TP-Link HomeCare, oferind funcţii precum Antivirus încorporat (pentru o perioada de 3 ani), filtru de Control Parental şi tehnologie Quality of Service pentru optimizarea vitezelor de transfer. 

Potrivit TP-Link, kit-ul Deco M5 2 pack acoperă o suprafaţă de până la 350mp. Deco M5 2 pack suportă conexiuni dual-band Gigabit cu viteze de până la 1267 Mbps, compatibile cu oricare furnizor de Internet. Dispozitivul suportă o tehnolologie numită Adaptive Routing, menită să asigure stabilitatea conexiunii Wi-Fi atunci când ne deplasăm dintr-o cameră în alta.

Cele două unităţi Deco M5 pot gestiona până la 100 de dispozitive conectate. Instalarea sistemului asistată cu aplicaţia TP-Link Deco, care permite configurarea sistemului în câteva minute.

Routerul Deco M5 este livrat într-o carcasă cu dimensiuni 120×38 mm, de formă circulară. Dispozitivul foloseşte antene integrate, putând fi amplasat discret în orice locaţie disponibilă.

TP-Link oferă Deco M5 2 pack cu garanţie de 3 ani şi suport tehnic gratuit în limba română, la preţul recomandat de 899 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult