Mio lansează sistemul de navigaţie Pilot 15 Full Europa LM, cu hărţi din 45 de ţări europene

07.08.2018
Mio lansează sistemul de navigaţie Pilot 15 Full Europa LM, cu hărţi din 45 de ţări europene

Mio Technology anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a sistemului de navigaţie Mio Pilot 15 FEU LM. Dispozitivul funcţionează cu ajutorul unor algoritmi care permit calcularea rapidă şi eficientă a rutei către destinaţia dorită.

Şoferii au posibilitatea de a alege între un traseu uşor, rapid, eco sau scurt, în cazul în care doresc să urmeze un drum fără dificultăţi sau dacă doresc să economisească benzină/motorină.

Sistemul de navigaţie Pilot 15 LM oferă un ecran de 5” şi sistem QuickStart cu interfaţă simplificată, asistând alegerea rapidă a rutei dorite.

Pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului Mio, şoferii beneficiază de actualizări gratuite ale hărţilor prin intermediul software-ului MioMore Desktop, necesare pentru a fi la curent cu schimbările petrecute în trafic. Actualizarea se face prin simpla conectare a sistemului de navigaţie la PC.

Navigatoarele Mio Pilot 15 FEU LM încorporează funcţia de anunţare vocală a străzilor, ajutând orientarea fără a distrage atenţia şoferilor de la drum.

Mio Pilot 15 FEU LM dispune de slot pentru un card Micro SD şi oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda de circulaţie, precum şi informaţii despre limitele de viteză.

Aparatul este disponibil în România la un preţ recomandat de 349 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult