Talk-show-ul american Conan va fi filmat la domiciliul realizatorului folosind un iPhone şi aplicaţia Skype

19.03.2020
Talk-show-ul american Conan va fi filmat la domiciliul realizatorului folosind un iPhone şi aplicaţia Skype

Conan O’Brien, celebrul comedian şi gazdă a talk show-ului american CONAN, difuzat pe TBS în SUA, a anunţat că emisiunea sa se va întoarce la televizor foarte curând. Din cauza pandemiei COVID-19, filmările pentru ediţii noi au fost oprite, însă începând de pe data de 30 martie, vor fi lansate noi ediţii, care vor fi însă produse într-un mod mai puţin „convenţional”. Conan a anunţat că va folosi un iPhone şi Skype pentru a crea episoade noi ale talkshow-ului său.

Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter al lui Conan, acesta publicând un mesaj în care spune că emsiunea se întoarce pe 30 martie. Toţi cei care contribuie la crearea emisiunii vor continua să lucreze de acasă, în timp ce Conan va filma singur emisiunea folosind un iPhone. Interviurile, motivul pentru care publicul se uită la aceste emisiuni, vor fi realizate prin intermediul Skype. Desigur, O’Brien îşi avertizează fanii că emisinuea nu va fi „drăguţă”, sugerând că lipsa unui studio şi a echipamentului profesional va duce la scăderea calitatăţii imaginii şi decorurilor.

Momentan, acesta este singurul show de acest gen care apelează la soluţii neconvenţionale pentru a continua să rămână „pe sticlă” cu conţinut nou. Alte emisiuni de acest gen folosesc o combinaţie de reluări şi câteva noi segmente noi filmate fără public pentru a continua difuzarea pe canalele americane.

 

 

Ideea din spatele acestui nou concept de emisiune a apărut în urma unor clipuri pe care Conan şi echipa sa le-au realizat într-un mod similar pentru canalele de social media ale comedianului. Producătorul emisiunii, Jeff Ross, a declarat pentru Variety că „Avem o echipă care vrea să lucreze, care nu doreşte să nu fie plătită, şi vrem să continuăm afacerile”. Conan spune în glumă că „În ceea ce priveşte calitatea muncii mele, aceasta nu va scădea, întrucât tehnic asta nu este posibil”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult