Fast & Furious 9 apare mai repede decât te-ai fi aşteptat în cinematografe. VIDEO

04.02.2020
Fast & Furious 9 apare mai repede decât te-ai fi aşteptat în cinematografe. VIDEO

La aniversarea de 19 ani de la debutul seriei de filme „The Fast Saga”, cunoscută popular şi sub numele de „seria Fast & Furious”, studioul Universal lansează un nou film din seria principală. Cu nouă filme deja la activ (atunci când includem şi povestea secundară Hobbs & Shaw), Fast & Furious a strâns o adevărată comunitate în jurul acestui brand, iar pentru noul film, Fast & Furious 9, a fost pregătit un eveniment special în care au fost dezvăluite melodii de pe soundtrack, primul trailer şi, desigur, data de lansare în cinematografe.

Pentru prima dată în istoria unui film de cinema, fanii care locuiau sau erau deja în Miami, au putut să participe la dezvăluirea primului trailer din Fast & Furious 9. Evenimentul a fost organizat sub formă de concert, unde au cântat artişti precum Wiz Khalifa şi Cardi B, iar între sesiunile de muzică au avut loc interviuri cu actorii principali (Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris, John Cena, etc.). De asemenea, regizorul primelor filme din seria Fast & Furious, Justin Lin, se întoarce pentru a livra probabil cel mai impresionant film din serie atunci când vorbim despre acţiune şi efecte speciale.

Trailer-ul şi-a făcut apariţia abia la finalul evenimentului şi a prezentat secvenţe implauzibile de acţiune cu maşini, însă pline de adrenalină. Deja nu mai este tocmai ieşit din comun pentru această serie să prezinte astfel de secvenţe, întrucât deja în filmele anterioare am văzut scene de acţiune care implicau submarine, săritura dintr-un zgârie-nori în altul cu o maşină şi tractarea unui seif plin de bani pe străzile din Brazilia.

Odată cu trailer-ul a fost anunţată şi data oficială de lansare în cinematografe a lui Fast & Furious 9. Conform site-ului Cinemagia.ro, fanii din România nu vor trebui să aştepte mai mult decât cei din alte ţări. Filmul va avea parte de o lansare globală simultană şi va putea fi vizionat începând cu data de 22 mai.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult