Dell completează familia de monitoare UltraSharp cu un model dual QHD de 49”

16.10.2018
Dell completează familia de monitoare UltraSharp cu un model dual QHD de 49”

Dell UltraSharp 49 este recomandat profesioniştilor care vor să-şi îmbunătăţească productivitatea, combinând echivalentul a două ecrane QHD într-o suprafaţă neîntreruptă, ideală pentru multitasking.

Acesta este primul monitor dual QHD de 49” din lume, capabil să redea imagini cu rezoluţie 5120×1440 pixeli pe o suprafaţă de tip curbat (rată de aspect 32:9). Modelul dispune de funcţionalitate Picture-by-Picture, permiţând afişarea concomitentă a conţinutului provenind de la două PC-uri diferite. Tastatura, placa video şi mouse-ul sunt gestionate cu ajutorul unui switch tip KVM încorporat, ajutând utilizatorii să comute între PC-uri şi să lucreze prin intermediul unei singure tastaturi şi unui singur mouse.

Productivitatea este îmbunătăţită şi cu ajutorul funcţiei Easy Arrange din aplicaţia Dell Display Manager, care asistă organizarea optimă a ferestrelor aplicaţiilor, profitând de întreg spaţiul de afişare disponibil pe ecran.

Noul model UltraSharp oferă, de asemenea, conectivitate USB-C, prin care laptopul conectat este încărcat, simultan cu transmiterea de date şi semnale video, toate prin intermediul unui singur cablu, ceea ce reduce aglomeraţia de cabluri.

Conceput să răspundă nevoilor utilizatorilor din serviciile financiare şi asigurări, tranzacţii pe bursă, analiză financiară şi contabilitate, post-producţie media, programare şi inginerie, monitorul Dell UltraSharp 49 USB-C (U4919DW) va fi disponibil pe 26 octombrie în SUA la preţuri începând cu 1699.99 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult