Samsung SPH-P9000 Deluxe MITs

24.11.2006
Samsung SPH-P9000 Deluxe MITs

Greu să incluzi noua creaţie a celor de la Samsung într-o categorie anume, 30% telefon, 40% PDA, 60% notebook, dar 100% gadget iar asta înseamnă că nu poate lipsi de pe Go4IT.

Samsung SPH-P9000 Deluxe MITs este un dispozitiv multifuncţional care îmbină tehnologile WiMAX şi CDMA EV-DO pentru a-ţi oferi exact confortul informaţional de care ai putea avea nevoie, acces wireless la Internet şi conectare prin telefon pentru comunicaţii de voce.

Sistemul de operare folosit este Windows XP iar procesorul de 1 GHz, cei 256 MB de RAM şi capacitatea de stocare de 30 GB fac posibilă rularea tuturor aplicaţiilor pe care ai putea pretinde să le foloseşti pe un dispozitiv mobil.

Samsung se asigură că nu vei simţi lipsa confortului oferit de tastatura de la PC-ul de acasă şi integrează o minitastatură QWERTY care sporeste funcţionalitatea dispozitivului. Tot la capitolul dotări întră şi camera foto de 1,3 MegaPixeli capabilă să realizeze şi capturi video.

Design-ul compact şi ergonomic sunt printre punctele forte ale noului gadget de la Samsung care il vor face plăcut încă de la prima utilizare. Din păcate Samsung SPH-P9000 Deluxe MITs nu va fi disponibil înainte de 2007 (prima jumătate) iar preţul de achiziţie este încă secret. Primele impresii ne sugerează totuşi că asteptarea va merita.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News