Vânează discounturile la KFC ingame!

21.01.2020
Vânează discounturile la KFC ingame!

Cinci dintre cei mai buni jucători de Fortnite din România îşi schimbă pentru o zi numele în discounturi la KFC, pe 26 ianuarie.

Într-un mix de jucători şi streamers cunoscuţi şi apreciaţi de toată comunitatea de gaming din România, ZappyTV, Skaaro, Zuarim, SpeezyX9 şi Mitzuu devin 60%, 70%, 80%, 90% şi 100%, adică discounturile pe care oamenii le primesc dacă reuşesc să îi vâneze, în Fortnite.

Pe 26 ianuarie, KFC în parteneriat cu Nexus Media organizează evenimentul Killer Discounts în cadrul căruia toţi jucătorii pot vâna discounturile la KFC chiar în Fortnite. Şi dacă dovedesc că se pricep #pebune, skillurile lor le pot aduce vouchere #fingerlickingood.

La vânătoarea de discounturi din Nexus Gamers Pub, alături de cei 5 streamers, vor putea participa 70 de norocoşi jucători şi în acelaşi timp se pot alătura online sute de alţi participanţi care vor obţine cheia de acces în joc urmărind canalul de YouTube KFC România pe 26 ianuarie.

Evenimentul aduce în exclusivitate în România o transmisiune live din mai multe perspective. Cei 5 creatori de conţinut vor transmite vânătoarea de discounturi din 5 perspective live de pe acelaşi canal.

Galerie foto

Pentru a se înscrie la evenimentul din Nexus Gamers Pub, doritorii îşi lasă datele pe www.kfc.ro/killerdiscounts şi intră în tragerea la sorţi. Câştigătorii vor fi împărţiţi în 2 ture, fiecare dintre ele urmând să joace câte 3 meciuri.

Cei care urmăresc streamingul de pe YouTube, pe canalul KFC Romania sau pe unul dintre canalele celor 5 streamers, vor afla cum pot intra în joc pe aceeaşi hartă. Astfel, la vânătoarea de discounturi se pot alătura jucători din toată ţara.

De fiecare dată când un jucător de pe hartă reuşeşte să elimine unul dintre cei 5 streamers, primeşte un discount la KFC. Discounturile între 60% şi 100% pot fi revendicate în orice restaurant KFC din România şi pot fi aplicate la meniurile special create pentru campania Killer Discounts.

Odată cu vânătoarea de discounturi, fanii KFC vor putea încerca unul dintre meniurile în ediţie limitată, create pentru amatorii de Fortnite. Inspirate din joc, cele 3 ofertele speciale pot fi comandate la *1100 până pe 31 ianuarie.

Iar până la vânătoarea #fingerlikingood, cele mai delicioase meniuri te aşteaptă la KFC Delivery. Game on!

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult