Primul joc cu maşini în care poţi conduce de la volanul unui vehicul real, disponibil gratuit pe maşinile Tesla

19.06.2019
Primul joc cu maşini în care poţi conduce de la volanul unui vehicul real, disponibil gratuit pe maşinile Tesla

Maşinile electrice produse de Tesla sunt deja renumite pentru abundenţa de funcţii mai mult sau mai puţin ascunse prin care îşi pot distra pasagerii. Ultima adiţie se numeşte Beach Buggy Racing 2 şi este o un joc cu maşini oferit pe vehicule electrice din gama Tesla prin intermediul noului game hub Tesla Arcade. Jocul include nu mai puţin de 22 trasee pe care le poţi străbate folosind o replică virtuală a maşinii tale.

Disponibil şi pentru telefoane sau tablete cu Android, Beach Buggy Racing 2 se deosebeşte de alte jocuri cu maşini prin faptul că permite folosirea volanului şi pedalele din maşinile Tesla pentru a controla acţiunea din joc.

Promovate ca şi adevărate computere pe roţi, a căror funcţionalitate poate fi îmbunătăţită prin simpla instalare a unor actualizări firmware descărcate folosind conexiunea la internet, vehiculele Tesla au primit de-a lungul timpului funcţii avansate pentru condus autonom, optimizări care sporesc autonomia bateriei şi remedii care sporesc siguranţa oferită pasagerilor. Aşa numitele Easter eggs reprezintă însă o categorie aparte de funcţii create pentru amuzamentul şoferului sau pasagerilor.

Prezent într-un meniu ascuns ce este arătat la apăsarea unei săgeţi prezentă la partea de jos a ecranului principal, Beach Buggy Racing 2 transformă vehiculele Tesla în veritabile console de jocuri.

Din considerente de siguranţă, noul joc cu maşini disponibil doar cu vehiculul parcat. În timpul jocului, răspunsul pedalei de acceleraţie este dezactivat prin software iar frâna rămâne acţionată, evitând astfel situaţii periculoase. Totodată, rezistenţa volanului este mult redusă pentru a permite mişcări mai rapide în lumea virtuală.

Jocul include şi un mod Split Screen în care pasagerul poate concura folosind interfaţa tactilă a ecranului, în timp ce şoferul foloseşte volanul real.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult