Internet 26 nov 2019   ● Vizualizări: 4715

Google transformă telefoanele cu Android puse la încărcat în dispozitive Smart Speaker

Aurelian Mihai


Google aduce îmbunătăţiri funcţiei Ambinent Mode, crescând substanţial utilitatea telefonului lăsat la încărcat.

Profitând de sursa de energie inepuizabilă obţinută prin cablul USB-C, telefoanele cu sistem Android vor putea afişa informaţii utile pe ecranul pornit permanent şi răspunde la interogări primite prin comandă vocală.

Odată activat, Ambinent Mode transformă telefonul mobil într-un dispozitiv Smart Speaker, complet cu ecran pe care pot fi afişate poze din colecţia proprie, mesaje de notificare şi alte informaţii de interes general. În acest mod poţi controla şi alte dispozitive smart din locuinţă, reda muzica preferată şi urmări principalele noutăţi din ştiri, sport, vreme şi alte subiecte care te interesează.

Potrivit lui Arvind Chandrababu, product manager responsabil de serviciul Google Assistant, cu noua funcţionalitate utilizatorii tranziţionează spre o nouă modalitate de folosire a telefoanelor cu Android, mai puţin centrată pe folosirea de aplicaţii individuale şi mai mult pe intenţia de a obţine anumite rezultate, Google având grijă de restul detaliilor.

Profund integrată în sistemul de operare Android, funcţionalitatea Ambient Mode este gândită pentru a acţiona în mod proactiv, acţionând ca un veritabil asistent digital.

Ambient Mode va fi în cele din urmă disponibilă pe toate telefoanele care rulează Android 8.0 sau o versiune mai nouă de Android, Google semnalând funcţionalitatea nou dobândită la momentul potrivit, după aplicarea actualizărilor apărute în magazinul Play Store.

 

CSID.ro

sus

Rock-on.ro

sus

Fiica lui Kurt Cobain, liderul NIRVANA, s-a pozat în baie 16 mar 2018

Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat în baie mai mult

Substantial.ro

sus

Anunţul care schimbă totul pentru români! Ce se întâmplă cu Pilonul II 14 dec 2019

Se fac modificări la sistemul de pensii, iar veştile devin îmbucurătoare pentru milioane de români. [...] mai mult