Google News primeşte noi facilităţi în versiunea pentru mobil

15.11.2019
Google News primeşte noi facilităţi în versiunea pentru mobil

Google News a trecut deja printr-o revizie majoră la nivelul interfeţei, dar îmbunătăţirile nu se opresc aici, Google urmând să adauge o nouă funcţie care va spori aportul de informaţie disponibil utilizatorilor.

Numită Beyond the Headlines, aceasta va fi una dintre cele mai importante funcţii de care utilizatorii Google News vor avea parte în cursul anului viitor. Potrivit descrierii oferită de Google, scopul noii categorii Beyond the Headlines este de a ”conecta cititorii cu articole ce abordează în mod aprofundat subiecte importante precum sănătate, mediul înconjurător, educaţie, etc”.

Articolele postate la secţiunea Beyond the Headlines vor avea ataşat şi un indicator, arătând lungimea textului şi timpul necesar pentru citire.

Disponibilă deja în versiunea pentru desktop a serviciului Google News, setat în modul US English, secţiunea Beyond the Headlines va fi adăugată anul viitor în aplicaţia pentru mobil şi făcută disponibilă la nivel global.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult