Internet 27 nov 2019   ● Vizualizări: 139

Cei interesaţi de crearea unui cont peTwitter cu nume personalizat vor avea mai multe şanse de reuşită peste 6 luni

Aurelian Mihai


Administratorii Twitter au anunţat primele măsuri în direcţia unei mult dorite curăţenii generale, vizând purjarea conturilor inactive. Asta ar putea elibera nume de utilizator mult râvnite, pe care primii utilizatori le-au adjudecat încă de la crearea reţelei de socializare.

Interesant este că regulile de utilizare a reţelei Twitter prevedeau deja o strategie pentru gestionarea conturilor rămase inactive, pe care însă administratorii reţelei de socializarea au ales să o ignore pentru a nu strica aparenţa unui colectiv foarte numeros de utilizatori. Însă deja se vede că ochiul liber că reţeaua Twitter nu mai e ca în perioada sa de glorie, statisticile pentru anul 2019 arătând o bază de 330 milioane de utilizatori care intră pe Twitter cel puţin o dată pe lună şi doar 134 milioane de utilizatori activi zilnic.

O lungă perioadă de timp, numărul în creştere al activărilor de conturi a fost subiect de laudă pentru administratorii Twitter, aceştia trecând sub covor alte detalii care ar fi conturat o imagine completă asupra activităţii reţelei de socializare, cum ar fi numărul de postări/redistriburi, răspunsuri date la tweet-urile altor utilizatori şi frecvenţa vizitelor pe Twitter.

Eliberate de sub strânsoarea conturilor demult rămase nefolosite, sau înregistrate pur şi simplu pentru adjudecarea unor denumiri foarte populare, numele ce vor redeveni disponibile după expirarea celor şase luni perioadă de graţie probabil că nu vor rămâne vacante pentru mult timp, cele cu adevărat valoroase fiind adjudecate la fel de repede.

Deocamdată, cei care deţin unul sau mai multe conturi de Twitter rar folosite, dar pe care doresc totuşi să le păstreze, ar face bine să urmărească eventualele atenţionări primite pe email, sau să le viziteze preventiv, pentru a stopa dezactivarea acestora.

 

CSID.ro

sus

Rock-on.ro

sus

Fiica lui Kurt Cobain, liderul NIRVANA, s-a pozat în baie 16 mar 2018

Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat în baie mai mult

Substantial.ro

sus

Finalul cazului Caracal! Dincă a spus tot adevărul despre Luiza şi Alexandra! 14 dec 2019

S-a ajuns la punctul final în cazul Caracal. Autorităţile implicate în desluşirea evenimentelor [...] mai mult