Ikea lansează boxe Bluetooth pentru acasă la preţuri competitive

Ikea lansează boxe Bluetooth pentru acasă la preţuri competitive

Ikea este în primul rând un producător de mobilă, însă în ultimii câţiva ani s-a implicat şi în domeniul tehnologiei, lansând becuri cu LED şi încărcătoare wireless care se potivesc cu celelalte produse din portofoliul său. Acum, compania propune două modele de boxe Bluetooth pentru acasă, una dintre ele putând fi folosită şi în deplasare. Acestea se numesc Eneby Speaker şi vin la preţuri accesibile. Evident, design-ul minimalist asigură o integrare armonioasă în orice casă mobilată de la Ikea.

Boxele Eneby sunt de formă paralelipiledică şi vin în două dimensiuni. Cea mică are laturi de 8” şi grosime de 3”, în timp ce boxa mare are laturi de 12” şi grosime de 4”. Acestea sunt echipate cu difuzoare care sunt ascunse în spatele unul capac de protecţie care poate fi detaşat şi vin în opţiuni de culoare alb sau negru. Construcţia este realizată din plastic, modelul mic fiind echipat şi cu un mâner metalic, pentru momentele în care boxa este luată în deplasare.

De fapt, ambele modele sunt realizate pentru conectarea la priză, însă există un acumulator separat, vândut ca accesoriu pentru Eneby Speaker-ul mic, care îl poate alimenta pentru momentele în care este folosit în grădină sau la picnic. Modelul mare este dedicat utilizării în interior.

Preţurile pentru noile boxe Eneby sunt de 49 dolari pentru varianta mică şi 89 dolari pentru varianta mare. Acumulatorul portabil costă 20 de dolari, în timp ce un suport vertical pentru boxe costă 10 dolari. Acestea nu fac încă parte din oferta Ikea România, însă cu siguranţă vor fi lansate şi la noi în viitorul apropiat. Curios însă faptul că Ikea vine cu boxe Bluetooth, acum când toate companiile lansează soluţii inteligente, cu Wi-Fi şi integrare cu asistenţi virtuali precum Google Assistant sau Alexa.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult