Boxa Ixoost EsaVox de la Lamborghini costă cât o maşină nouă

05.12.2016
Boxa Ixoost EsaVox de la Lamborghini costă cât o maşină nouă

Lamborghini este un nume imens pe piaţa de maşini sport de lux, însă din când în când, compania realizează câte un parteneriat inedit pentru lansarea de produse electronice care să îi poarte logo-ul. După laptop-urile ASUS ROG VX7 cu branding Lamborghini şi smartphone-ul Tauri, vine boxa wireless EsaVox produsă de Ixoost, care costă cât o maşină nouă şi vine echipată cu componente reale folosite în producţia bolizilor din gama Aventador.

La exterior, Ixoost EsaVox adoptă designul pe care maşinile Lamborghini le folosesc pentru partea din spate, unde regăsim stopurile, motorul şi evacuarea. Aceste trei elemente sunt reprezentate cu succes de ţevile din partea de sus care seamănă cu ceea ce am găsi într-un motor de maşină, difuzoarele sunt realizate să semene cu stopurile de Lamborghini, iar în partea de jos, subwoofer-ul este aerisit iese prin patru ţevi de eşapament reale, aceleaşi componente pe care compania le foloseşte pentru realizarea modelului Aventador LP760-2. Nu în ultimul rând, butonul On/Off este similar în design cu butonul de pornire al motorului de pe maşinile Lamborghini.

Performanţa boxei EsaVox este de asemenea de lăudat, având în vedere că este echipată cu două tweetere de 1”, două difuzoare full-range de 6,5”, două woofere de 8” şi un subwoofer de 15”. La capitolul conectivitate avem de a face cu Bluetooth 4.0 pentru redarea de pe orice dispozitiv fără a fi necesară conectarea fizică sau clasicele mufe RCA pentru surse „pe fir”. Păstrând tradiţia Lamborghini, Ixoost oferă EsaVox în culorile negru, portocaliu, roşu şi galben.

Preţul este însă „cireaşa de pe tort”. Probabil că această boxă a fost realizată pentru a fi cumpărată alături de o maşină Lamborghini, întrucât preţul de 19.900 de euro îi va ţine departe chiar şi pe cei mai înfocaţi fani ai producătorului auto. Majoritatea celor intrigaţi de această boxă vor prefera probabil o maşină normală în schimbul acestei sume.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult