Osé este primul „vibrator” prezentat oficial la CES, premiat şi pentru „inovaţie în tehnologie”

09.01.2020
Osé este primul „vibrator” prezentat oficial la CES, premiat şi pentru „inovaţie în tehnologie”

Anul trecut, târgul de tehnologie CES s-a confruntat cu o controversă, după ce a oferit un premiu pentru inovaţie în tehnologie jucăriei sexuale Osé, pentru ca apoi să i-l retragă câteva zile mai târziu, întrucât nu se încadra în regulamentul intern al show-ului. Creatoarea acestui nou tip de „vibrator” inteligent, Lora DiCarlo, a contestat decizia organizatorilor CES şi a reuşit să îşi recâştige premiul binemeritat. Anul acesta, Osé a fost expus la un stand oficial în cadrul CES 2020 şi a putut fi văzut în toată splendoarea lui.

Chiar dacă descrierea de „vibrator” este mai uşor de înţeles pentru toată lumea, adevărul este că acest dispozitiv nu vibrează deloc. Osé este denumit de creatoarea lui drept un „aparat de masaj personal” care beneficiază de două zone active, fiecare fiind acţionată de un motor de tip diferit. Partea care rămâne la exterior foloseşte o pompă care trage şi împinge aer printr-un orificiu, în timp ce partea care ajunge la interior foloseşte un motor pentru a mişca o bilă de sus în jos.

Fiecare dintre aceste componente poate fi configurată după bunul plac al utilizatoarei folosind butoane amplasate pe corpul jucăriei (este o jucărie realizată exclusiv pentru femei, care stimulează punctul G şi clitorisul simultan). Pentru pompa de aer poate fi setată intensitatea, în timp ce pentru mişcarea bilei, poate fi configurată viteza şi lungimea mişcării. De altfel, design-ul Osé este elastic şi permite ajustarea celor două capete pentru a se potrivi pe corpul oricărei utilizatoare.

Osé are deja 10.000 de pre-comenzi înregistrate, iar primele unităţi urmează să fie livrate în cursul lunii ianuarie. Tot la CES, Lora DiCarlo, creatoarea Osé, a anunţat alte două jucării: Onda şi Baci. Acestea sunt practic cele două componente care alcătuiesc „vibratorul” original, însă vin livrate separat. Odată cu prezenţa oficială Osé la standurile din cadrul CES 2020, a fost deschisă calea şi pentru alte dispozitive electronice de acest gen să fie prezentate în viitor pe această „scenă”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult