iPod, iPhone şi acum…iDrink

10.09.2007
iPod, iPhone şi acum…iDrink

Fac pariu că niciun gadget nu-ţi va aduce o mai mare satisfacţie decât iDrink, desfăcătorul de sticle. De ce să cheltui o gramadă de bani pe ultimul player Apple când poţi foarte bine să dai o mega petrecere dedicată celei mai populare băuturi din întreaga istorie a omenirii? Aceeaşi întrebare şi-au pus-o şi cei de la Sonic Design, pentru ca mai apoi să le surâdă ideea – asocierea unui brand celebru (Apple) cu un gadget folosit într-un scop „nobil”, desfacerea berii.

iDrink (ideea) este aproape identic cu player-ul iPod, cu excepţia display-ului şi a funcţionalităţii. Spaţiul rezervat afişării diverselor informaţii despre liste de redare (playlist), artişti, manelişti, piese etc. a devenit locul ideal pentru desfacerea sticlelor de bere (şi nu numai), atenţie, doar cele procurate din iDrink Store – o adevărată lipsă de fair-play, pe bune.

Norocoşii care au prin zonă un asemenea magazin îşi pot achiziţiona “nepreţuitul” desfăcător contra sumei de 6$, sau cel puţin aşa se zvoneşte. Tot la capitolul “vorbe şoptite” aflăm că, urmând strategia Apple, iDrink se va ieftini în curând cu aproximativ 2$. Trebuie să se păstreze proporţiile, nu?

Sonic iDrink

Urmărește Go4IT.ro pe Google News