Waze primeşte integrare YouTube Music

21.08.2019
Waze primeşte integrare YouTube Music

Deţinut de Google, popularul serviciu pentru navigaţie Waze a adăugat YouTube Music pe lista aplicaţiilor suportate pentru redare audio, permiţând utilizatorilor să asculte muzica preferată fără a părăsi modul de navigare.

Vestea nu este chiar o surpriză, Google lucrând intens la promovarea noului serviciu pentru streaming de melodii.

Cu un număr consistent de utilizatori care petrec mult timp la volanul autoturismului personal, Waze pune YouTube Music pe teren egal cu rivalii Spotify, Deeezer şi alte servicii pentru streaming audio deja prezente în meniul aplicaţiei.

Conectat prin intermediul aplicaţiei Waze, YouTube Music permite redarea şi schimbarea melodiilor direct din interfaţa de navigare, playerul apărând la partea de jos a ecranului, suprapus peste hartă.

Disponibil gratuit în primele 3 luni, respectiv contra unui abonament de 11.99 dolari/lună după perioada promoţională, serviciul YouTube Music pune la dispoziţie un număr aproape nelimitat de melodii care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv cu sistem Android.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult