Sony lansează WI-1000XM2 – căşti wireless compacte prevăzute cu tehnologie Noise Cancellation

06.09.2019
Sony lansează WI-1000XM2 - căşti wireless compacte prevăzute cu tehnologie Noise Cancellation

Căştile Sony WI-1000XM2 pun tehnologia de anulare a zgomotului într-un format şi mai compact, potrivit pentru deplasarea pe stradă şi folosire pe durata întregii zile.

Prevăzute cu tehnologia Dual Noise Sensor şi procesor dedicat, căştile Sony WI-1000XM2 asigură anularea zgomotului de fundal din spaţiile publice fără compromisul unei construcţii voluminoase. Procesorul HD QN1 de la Sony acţionează chiar şi împotriva zgomotul ambiental din cabina avionului, graţie funcţiei de optimizare a presiunii atmosferice (Atmospheric Pressure Optimising function).

Căştile intraauriculare includ un sistem Driver HD hibrid, optimizat pentru a acoperi întreg spectrul de frecvenţe audio. Procesorul integrat de anulare a zgomotului QN1 integrează conversie de la digital la analog  de înaltă calitate şi un amplificator pentru căşti, optimizat pentru nivel scăzut de distorsiune la redarea muzicii. Chip-ul integrează şi o tehnologie numită Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX), care optimizează fidelitatea fişierelor audio digitale comprimate, inclusiv formate MP3, pentru calitate audio superioară.

Deja foarte uşoare, căştile Sony WI-1000XM2 se sprijină aproape exclusiv pe banda de silicon ajustabilă purtată la nivelul umerilor.

Accesoriul include acumulator cu durată de viaţă de până la 10 ore, suficient pentru întreaga durată a zilei. Datorită funcţiei Quick Charging rapidă, după 10 minute de încărcare produsul va oferi încă 80 de minute de redare a muzicii.

Căştile Sony WI-1000XM2 includ funcţie de apelare telefonică hands-free şi compatibilitate Google Assistant şi Amazon Alexa, asigurată cu ajutorul unui microfon încorporat pe unitatea de control. La întreruperea ciclului de ascultare, capetele magnetice ale căştilor se unesc pentru a evita încurcarea. Căştile pot fi împachetate carcasa penru transport confecţionată pânză, în care poate fi depozitat şi un cablu audio, un cablu USB sau un adaptor de priză pentru avion.

Căştile sunt compatibile cu aplicaţia dedicată Sony | Headphones Connect, pentru o experienţă audio personalizată.

Adresate mai ales celor care doresc funcţionalitatea Noise Canceling, căştile Sony WI-1000XM2 vor fi disponibile din ianuarie 2020 cu preţul de aproximativ 330 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult