Razer Hammerhead ar putea fi cele mai bune căşti wireless pentru gaming, disponibile celor ce preferă formatul in-ear

30.10.2019
Razer Hammerhead ar putea fi cele mai bune căşti wireless pentru gaming, disponibile celor ce preferă formatul in-ear

Cu un design inspirat de seria Apple AirPods, dar hardware personalizat la interior, căştile promit o experienţă audio de neegalat în sesiunile de jocuri.

Primele căşti “true wireless” de la Razer, modelul Hammerhead foloseşte o implementare personalizată a standardului de comunicaţie Bluetooth 5.0, optimizată pentru reducerea latenţelor la un nivel practic imperceptibil de 60 ms.

Pasionaţii de muzică vor fi încântaţi şi să descopere şi că Razer nu a neglijat fidelitatea audio, căştile Hammerhead folosind drivere cu diametrul de 13 mm, capabile să acopere un domeniu larg de frecvenţe audio.

Nu doar un accesoriu pentru gaming pe PC, căştile Hammerhead pot fi folosite fără probleme şi cu dispozitive smartphone, Razer punând la dispoziţie o aplicaţie dedicată pentru personalizarea setărilor. Cu aceasta, utilizatorii pot modifica opţiuni cum ar fi limba în care sunt redate mesajele de sistem (ex. conectare, pornire, baterie descărcată) şi obţine informaţii despre modul de folosire al comenzilor touch, pentru operaţiuni cum ar fi recepţionarea apelurilor şi schimbarea melodiilor.

Căştile includ microfon omnidirecţional şi dispun de protecţie la apă. La fel ca multe alte produse bazate pe formatul in-ear, căştile Hammerhead oferă doar trei ore de redare continuă pentru o încărcare completă. Sigur, acumulatorii incluşi în fiecare cască se încarcă destul de repede (1.5 ore) după ce reintroducem căştile în cutiuţa pentru transport, însă asta nu este o consolare prea mare pentru cei care obişnuiesc să se joace întreaga zi pe PC sau telefon.

Căştile Razer Hammerhead pot fi obţinute de pe site-ul Razer la preţul de 99.99 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult