Apple pregăteşte o versiune Lite a căştilor AirPods Pro

14.02.2020
Apple pregăteşte o versiune Lite a căştilor AirPods Pro

Încadrat la gama de buget, iPhone 9 (iPhone SE2 după unele zvonuri) pare vă fi lansat şi împreună cu o versiune mai accesibilă a căştilor AirPods Pro.

Denumite AirPods Pro Lite, noile accesorii iPhone au menirea de a capitaliza de pe urma succesului actualei versiuni AirPods Pro, oferind o alternativă cumpărătorilor cu buget mai puţin permisiv. În paralel, Apple va creşte şi producţia modelului actual, semn că nu anticipează o canibalizare a vânzărilor din partea versiunii AirPods Pro Lite.

Totuşi, disponibilitatea ambelor variante AirPods Pro ar putea fi influenţată de epidemia de coronavirus, care ţine în continuare închise fabricile din China.

Trebuie spus că Apple are drept parteneri şi furnizori din Taiwan, direcţionând tot mai mult din producţia seriilor iPad‌, ‌Apple Watch‌, AirPod Pro Lite şi ‌iMac‌ către aceştia. Rămâne de văzut dacă nu cumva problemele cu aprovizionarea de componente (produse tot în China) vor da peste cap şi activităţile din Taiwan.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult