Apple lansează o nouă husă de protecţie pentru iPhone 11, prevăzută cu acumulator auxiliar

21.11.2019
Apple lansează o nouă husă de protecţie pentru iPhone 11, prevăzută cu acumulator auxiliar

Compatibil cu seriile iPhone 11, iPhone 11 Pro and iPhone 11 Pro Max, noul accesoriu promite creşterea cu până la 50% a autonomiei obţinută cu fiecare încărcare a telefonului.

Noul accesoriu are un design foarte asemănător cu soluţia anterioară pusă la dispoziţie de Apple pentru suplimentarea autonomiei la telefoanele iPhone XS, deghizând acumulatorul într-o protuberanţă destul de voluminoasă lăsată pe spatele telefonului. La interior, accesoriul include o căptuşeală din microfibră menită să absoarbă şocul eventualelor lovituri, prevenind totodată zgârierea finisajelor delicate ale carcasei. La exterior, un strat din silicon aderent oferă rezistenţă bună la uzură şi un aspect plăcut.

Confecţionată dintr-un material elastic, carcasa de protecţia poate fi montată şi detaşată cu uşurinţă. Aceasta dispune de un buton dedicat camerei foto care lansează aplicaţia de captură, indiferent dacă iPhone-ul este blocat sau deblocat. O apăsare rapidă a butonului face o fotografie şi o apăsare mai lungă declanşează funcţia QuickTake pentru captură video. Totodată, acelaşi buton poate fi folosit şi pentru selfie-uri.

Accesoriul Smart Battery Case include şi modul de încărcare Qi wireless, permiţând încărcare simultană a iPhone-ului şi acumulatorul propriu, folosind pad-uri de încărcare wireless compatibile. Însă timpul de aşteptare poate fi redus şi mai mult folosind adaptoare de alimentare compatibile USB-PD, sau încărcând telefonul iPhone şi accesoriul Smart Case folosind pad-uri de încărcare wireless separate.

Aflat pe lista de accesorii originale agreate de Apple, Smart Battery Case beneficiază de integrare iOS şi poate afişa starea de încărcare a bateriei în meniul Lock Screen şi Centrul de Notificări.

Toate cele trei modele Smart Battery Case, compatibile cu iPhone 11, 11 Pro şi 11 Pro Max XR, sunt disponibile pe site-ul Apple la preţul unic de 129 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult