Până şi Barack Obama a glumit pe seama incidentului Galaxy Note7

24.10.2016
Până şi Barack Obama a glumit pe seama incidentului Galaxy Note7

Samsung a avut parte de nenumărate critici şi ironii pentru incidentele în care au fost implicate smartphone-urile sale Galaxy Note7. Nici măcar preşedintele american Barack Obama nu s-a putut abţine să nu glumească pe seama telefonului retras de pe piaţă.

 

Liderul american a vorbit la un eveniment organizat în Miami despre programul său de sănătate Affordable Care Act, numit şi „Obamacare”, şi a făcut o analogie neaşteptată, comparând planul cu o companie care lansează smartphone-uri.

 

 

„Când una dintre aceste companii vine cu un nou smartphone… şi are câteva probleme, ce face? Îl repară, îl actualizează”. Apoi, Oabama a adăugat, zâmbind: „Asta dacă nu ia foc – atunci îl retrage de pe piaţă. Dar nu te întorci la telefoanele cu disc! Nu spui ei bine, respingem smartphone-urile – vom folosi din nou chestia numită dial-up”.

 

Preşedintele nu a folosit numele Samsung, dar este evident la cine se referă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult