Motorola One va fi încă un model mid-range premium cu „notch”

17.08.2018
Motorola One va fi încă un model mid-range premium cu „notch”

Versiunea europeană a lui Moto P30, Motorola One şi-a făcut apariţia în arhiva benchmark-ului GeekBench, folosind un chipset Snapdragon 625 şi 4GB memorie RAM.

După cum spune şi numele, Motorola One va fi lansat în cadrul programului Android One, rulând o versiune nemodificată de Android 8.1 Oreo.

Ajutat doar cu un chipset entry-level, Motorola One cu siguranţă nu va bate recorduri de performanţă, însă ar putea atrage atenţia cu preţul său accesibil şi perspectiva upgrade-ului la versiunea Android Pie 9.0, la ceva timp după lansarea iniţială.

La fel  ca modelul P30, Motorola One pune la dispoziţie un ecan de 6.2”, acomodat într-o carcasă cu dimensiuni peste medie. Cât despre performanţele oferite, datele apărute în catalogul GeekBench sunt încurajatoare, scorul de 4299 puncte în testul multi-core fiind suficient pentru o experienţă Android confortabilă. Totuşi, cele 876 puncte obţinute în testul multi-core s-ar putea traduce în timpi de aşteptare uşor crescuţi la pornirea aplicaţiilor. Din fericire, memoria RAM de 4GB va ascunde acest neajuns, măcar pentru aplicaţiile des utilizate.

Având în vedere faptul că ediţia pentru pieţele asiatice, P30, se lansează în această săptămână, ediţia internaţională Motorola One nu ar trebui să întârzie foarte mult, chiar dacă data de lansare nu a fost anunţată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult