LG V30 ar putea fi primul smartphone LG motorizat de chipsetul Snapdragon 835

17.02.2017
LG V30 ar putea fi primul smartphone LG motorizat de chipsetul Snapdragon 835

După ce a ieşit la iveală că Samsung a deturnat primele loturi de chipseturi Snapdragon 835 pentru echiparea modelului Galaxy S8, punând rivalul LG în situaţia de a echipa noul vârf de gamă LG G6 cu modelul Snapdragon 821 din generaţia anterioară, noi zvonuri par să arate îndreptarea situaţiei pentru modelul phablet V30.

Succesor pentru modelul LG V20 lansat anul trecut, noul smartphone ar urma să dispună de 6GB memorie RAM şi chipsetul Snapdragon 835, oferind performanţe similare modelului Galaxy S8. În plus, noul smartphone ar urma să dispună de cameră foto duală atât la partea din spate dar şi deasupra ecranului, respectiv un procesor DAC oferind fidelitate audio la calitate superioară.

Detaliile complete ale configuraţiei nu sunt cunoscute deocamdată, însă sursele citate descriu „alte funcţii misterioase” rămase de explorat. Aparent, LG a renunţat la includerea unui ecran secundar pentru afişarea mesajelor de notificare, folosind spaţiul câştigat pentru a face loc altor dotări chiar mai bune.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult