LG V20 ar putea integra sistem audio Bang & Olufsen. Ar putea renunţa la accesoriile modulare

24.08.2016
LG V20 ar putea integra sistem audio Bang & Olufsen. Ar putea renunţa la accesoriile modulare

Primele detalii despre LG V20 îl descriu ca pe un dispozitiv inovator, care va beneficia de un sistem de sunet foarte performant şi de cel mai nou sistem de operare de la Google. Componenta audio pare însă să fie probabil cea mai importantă pentru acest model, noi detalii despre acesta sugerând că LG a a încheiat un parteneriat cu celebra companie de echipamente audio Bang & Olufsen pentru realizarea acestuia.

LG G5 s-a bucurat de un accesoriu modular dedicat audiofililor marca Bang & Olufsen, iar acum V20 pare să aibă aceste componente integrate direct, fără a fi nevoie de ataşarea de noi dispozitive. Acest lucru sugerează că V20 ar putea să fie un smartphone obişnuit şi nu unul modular, precum modelul din această primăvară.

Atât amplificatorul digital HiFi, confirmat deja pentru V20, cât şi căştile incluse în pachet ar putea fi realizate de Bang & Olufsen. Sunetul la calitate maximă va fi însă accesibil doar folosind căştile din pachet sau alte modele similare.

V20 a apărut şi în primele imagini neoficiale, sursa acestora fiind un producător de carcase care deja îşi promovează modelele compatibile cu acest telefon. Acesta arată similar cu modelul 3D realizat zilele trecute, pe baza descrierilor, însă întăreşte ideea lipsei capabilităţilor modulare. În partea de jos, telefonul nu pare să aibă un capac ce poate fi scos, asemeni LG G5. Fotografia prezintă însă sistemul dual-camera de pe spatele dispozitivului, iar display-ul secundar poate fi de asemenea observat cu uşurinţă.

LG V20 urmează să fie dezvăluit în prima săptămână din septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult