Huawei a confirmat data de lansare a noului vârf de gamă Honor V10

Huawei a confirmat data de lansare a noului vârf de gamă Honor V10

Aşteptat să fie versiunea de buget a lui Huawei Mate 10, noul Honor V10 va fi dezvăluit şi cumpărătorilor europeni în cadrul unui eveniment găzduit la Londra, după ce mai întâi va fi lansat pentru piaţa din China.

Astfel, potrivit invitaţiilor trimise membrilor presei, Huawei va ţine un eveniment de lansare în data de 28 noiembrie, la Beijing. Mesajul nu dezvăluie alte informaţii decât folosirea unui sistem dual-camera – detaliu deja confirmat din surse multiple.

Varianta europeană a lui Honor V10 va fi dezvăluită în data de 5 decembrie, având un preţ ceva mai mare decât cei aproximativ 450 dolari plăţi în magazinele asiatice.

Potrivit dezvăluirilor de până acum, noul flagship Honor V10 beneficiază de un panou fullscreen pe format 18:9 cu diagonală de 6”, similar celui întâlnit la Huawei Mate 10. Asemănările între cele două dispozitive nu se opresc aici, însă. V10 va integra acelaşi chipset Kirin 970 cu capabilităţi de inteligenţă artificială, 6 GB memorie RAM, opţiuni de stocare de 64 GB sau 128 GB şi un sistem dual-camera cu senzori de 16MP, respectiv 20MP. Sistemul de operare EMUI 6.0 va fi pre-instalat pe telefon, acesta fiind bazat pe Android 8.0 Oreo.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult