HTC Desire 10 Pro ar putea fi la fel de puternic precum HTC 10

26.08.2016
HTC Desire 10 Pro ar putea fi la fel de puternic precum HTC 10

HTC Desire 10 Pro a fost depistat de mai multe ori în fotografii neoficiale, însă pentru prima dată avem şi informaţii detaliate despre hardware-ul intern al smartphone-ului. Se pare că HTC va poziţiona pe piaţă acest model foarte aproape de HTC 10, modelul desire fiind mai degrabă o alternativă la acesta decât un dispozitiv mid-range premium, cum era aşteptat iniţial.

GFXBench are deja modelul Desire 10 Pro listat în baza sa de date, oferind o listă provizorie de componente hardware. Se pare că avem de a face cu un nou smartphone de la HTC echipat cu un display de 5,1” care afişează rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), chipset Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, cameră foto principală de 12 megapixeli şi cameră frontală de 5 megapixeli. Aceste specificaţii tehnice vi se par cunoscute, întrucât HTC 10 vine cu hardware foarte similar.

Diferenţele ar putea consta în capabilităţile camerei frontale, HTC 10 fiind primul model de pe piaţă care vine cu o cameră Ultrapixel stabilizată. Modelul listat beneficiază de 32 GB spaţiu de stocare intern, însă nu este clar dacă dispune şi de un locaş pentru carduri de memorie microSD.

Nu este clar însă cum va intra pe piaţă noul HTC Desire 10 Pro, întrucât ar trebui să fie mai ieftin decât HTC 10 (fiind integrat în gama Desire), însă capabilităţile sale sunt atât de apropiate de modelul flagship încât ar putea să îi afecteze vânzările. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult