Microsoft îmbunătăţeşte Next Lock Screen pentru Android

24.08.2016
Microsoft îmbunătăţeşte Next Lock Screen pentru Android

Propus ca alternativă Microsoft la meniul de blocare a ecranului preinstalat pe dispozitivele cu sistem Android, Next Lock Screen  trece la următorul nivel aducând suport îmbunătăţit pentru afişarea mesajelor de notificare şi o mai bună gestionare a resurselor de memorie.

Ajuns la versiunea 3.7.1, aplicaţia Next Lock Screen continuă să perfecţioneze gestionarea funcţiei de blocare a ecranului pe dispozitivele cu sistem Android. Concurând cu software-ul preinstalat pe telefoanele şi tabletele cu sistem Android, aplicaţia dezvoltată de Microsoft include toate opţiunile pentru securitate necesare unui utilizatori de smartphone şi propune o abordare uşor diferită pentru afişarea mesajelor de notificare.

Iată ce schimbări aduce nou versiune Next Lock Screen 3.7.1, disponibilă gratuit în magazinul Google Play:

  • Focus VS alte notificări – opţiuni pentru afişarea prioritară a mesajelor de notificare mai importante pentru tine
  • Remediază anumite bug-uri ce apar atunci când se încearcă eliminarea mesajelor de notificare
  • Îmbunătăţeşte  durata de utilizare a bateriei şi consumul de memorie, atunci când este folosit serviciul Bing wallpaper.
  • Reduce consumul de memorie prin eliminarea modurilor de afişare nefolosite.
  • Remediază unele bug-uri, constând în afişarea incorectă a imaginii de fundal
  • Noua versiune Next Lock Screen  este disponibilă gratuit pentru instalare, prin intermediul magazinului de aplicaţii Google Play.
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult