Mark Zuckerberg a declarat din nou că Facebook nu este în situaţie de monopol

23.05.2018
Mark Zuckerberg a declarat din nou că Facebook nu este în situaţie de monopol
Compania Facebook îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu concurenţial şi achită impozite, a afirmat directorul general, Mark Zuckerberg, în contextul în care unii eurodeputaţi au semnalat o posibilă situaţie de monopol a reţelei de socializare online.
 
În contextul în care unii eurodeputaţi au semnalat problema unei posibile situaţii de monopol, Mark Zuckerberg a precizat: „Funcţionăm într-un spaţiu foarte competitiv, în care oamenii folosesc diverse instrumente de comunicaţii. În medie, o persoană foloseşte opt instrumente diferite, eu simt că apar mereu noi tipuri de platforme online”, a spus Zuckerberg.
 
 
„Facebook a plătit întotdeauna impozite în toate ţările în care avem operaţiuni şi avem investiţii puternice în Europa. Avem două centre de date şi construim încă unul în Danemarca. Facem investiţii semnificative, pentru a contribui la inovaţie şi la crearea de locuri de muncă”, a spus Zuckerberg.
 
Mark Zuckerberg, cofondatorul şi directorul general Facebook, a fost audiat marţi după-amiază în Parlamentul European, după criticile privind utilizarea datelor private de către reţeaua de socializare online.
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult