ASUS ZenBeam E1 – un videoproiector care încape în palmă, compatibil cu orice PC, smartphone şi media player

24.06.2016
ASUS ZenBeam E1 - un videoproiector care încape în palmă, compatibil cu orice PC, smartphone şi media player

ASUS a anunţat un nou proiector portabil, descris ca fiind capabil să redea imagini cu diagonală de până la 120 inch (300 cm).

Prevăzut cu o sursă de lumină LED şi chip de proiecţie cu tehnologie DLP, dispozitivul oferă rezoluţie nativă WVGA (854×480 pixeli) şi o putere de 150 lumeni, în general suficient pentru folosire confortabilă în spaţii fără surse de lumină ambiantă.

ZenBeam E1 este alimentat cu un acumulator de 6000 mAh şi promite până la 5 ore de funcţionare fără nevoia conectării la adaptorul AC. Atunci când nu este folosit, proiectorul poate lua şi rolul de alimentator portabil pentru alte dispozitive.

Dispozitivul cântăreşte 307 grame şi măsoară 83 x 29 x 110mm, suficient pentru a putea fi strecurat fără probleme în bagaje.

ASUS va oferi noul ZenBeam E1 în curând, la preţul de 249 dolari.

Doogee Smart Cube P1, videoproiector de buzunar inspirat de cubul Rubik (REVIEW)
 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult