Un anagajat al unui bar a fost arestat după ce a pus un smartphone într-o gură de aerisire din baia femeilor

Un anagajat al unui bar a fost arestat după ce a pus un smartphone într-o gură de aerisire din baia femeilor

Hector-Miguel Ramirez-Vargas, un angajat al unui bar din Queens, New York, este acuzat că şi-a pus smartphone-ul într-o aerisire din baia femeilor pentru a filma clientele. Telefonul a fost descoperit de o femeie, care l-a arătat conducerii barului. Managerul a chemat la scurt timp după aceea poliţia.

Incidentul a ajuns în presă şi pe reţelele de socializare, iar numărul de clienţi al barului Holy Guacamole a scăzut rapid.

Pe terminal au fost găsite mai multe clipuri video, dar şi imagini care i-au condus pe poliţişti la proprietarul dispozitivului. Ramirez-Vargas a fost reţinut şi riscă să petreacă câţiva ani după gratii.

Potrivit colegilor, imediat după ce smartphone-ul a fost descoperit bărbatul nu a mai fost văzut şi nici nu a încercat să-i contacteze.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult